Piti luoda tätä päivää varten oma erityinen angst-soittolista winampiin.

Agstituttaa... Ja tällä kertaa tiedän miksi. Hirvee riita VAIHTEEKSI koulussa. Tai siis riita vaihteeksi, koulussa oleminen ei ole vaihtelua... Joo okei, en kohta tajua itseänikään.

Mutta siis, eräs "ystäväni" tuli luokseni tyyliin "Yhyy, miks oot taas möksmöks?" Jotain selitti siinä ja sitten "Sä lupasit olla haastamatta riitaa." Sitten meni pinna ja sanoin jotain "Get the fuck outta here, sä se suutut aina et mistään." Totuushan se oli, mutta olisi saanut jäädä sanomatta. Ei uskoisi, että MEIDÄN IKÄISET enää väittelee tällaisista asioita.

Sitten koneella netti kaveri angsti koko ajan sitä Myvin (Miyavi, eikös?) keikkaa ja yhyy, ei kukaan ymmärrä kun se selittää ja sit kun oon asenteella "joo, ei sitä aina oikeen tajua", niin hirveetä haukkumista heti, et "VTU PELLE" yms. Oon vaan et joooo-o, reilu homma. Miks mua syytetään siitä, et jotkut haluu olla tämmösiä väärinymmärrettyjä? Ei vittu...

Jotai ilosempaa... Kuviksen tunnilla tehtiin muovailuvahasta eläimiä. Mä tein tietenkin mustan kissan, nimeltään Mistoffelees. Mistähän se tuli? Ja sitten piirsin saman kissan Karvis-tyylillä. Opettaja totesi, että "Maatiaiskarvinen." Vahatyöstä sain 9- ja piirrustuksesta 9. Paras numero kuviksen työstä oli 10- ja 9- on se huonoin. Ihmeen hyvin menee. Ja koska on alkanut rasittamaan ihmiset jotka valittaa että "ovat huonoja piirtämään", vaikka tietävät olevansa hyviä, olen päättänyt arvostaa itseäni piirtäjänä... Voin kuvitella mitä tapahtuu, kun saan kuviksen työt kotiin. Kaikki signeerataan ja laitetaan nettiin. Ja arvostelen rehellisesti, mitä mieltä olen niistä.

11. 11. saattaa olla onnen päiväni, mutta toisaalta maailman onnettomin ilta. Andy McCoy tulee tänne - ikärajaton keikka vieläpä. Riippuu faijan työvuoroista ja mun lukkarista. Ei niinkään mun lukkarista kuitenkaan, koska jos se loppuu yöllä, voidaan pyytää seuraavan päivän aamusta tunti tai kaksi vapaaksi. KUNHAN pääsen sinne. Haluan nähdä jälleen Andyn livenä. Lupaan ja vannon, etten ala angstaamaan, niin kuin tämä ystäväni Mevistä.

MISTON WINAMPIN ANGSTILISTA:
Bloodpit ~ Platitude
Tim Curry ~ Sloe Gin
The Killers ~ When You Were Young
Blonde on Blonde ~ Sail away
Blonde on Blonde ~ Am I right?
Blonde on Blonde ~ Take Me As I Am
GLAY ~ Rain (GLAY version)
Hanoi Rocks ~ Until I get You
Hanoi Rocks ~ Don't you ever leave me
Hanoi Rocks ~ Million miles away
Hanoi Rocks ~ In My Darkest Moment
Hanoi Rocks ~ Center of the Universe
IAMX ~ Sailor
IAMX ~ I Like Pretending
IAMX ~ Missile
IAMX ~ This Will Make You Love Again
IVAN ~ Ai Taku Te Himonya
Peter Doherty ~ Last of English Roses
Peter Doherty ~ 1939 Returning
Peter Doherty ~ Lady Don't you Fall Backwards

Pet Hate ~ Cry of the Wild
Shocking Lemon ~ Stay
Shocking Lemon ~ Unchain
Shocking Lemon ~ You
Tokyo Michael ~
Yasashii Ame

Toivottavasti teillä ei ole yhtä kurjaa,
LUV, xx,
Misto